Forny dsb ung kort

Hvordan fornyer jeg mit Ungdomskort? – DSB

Hvordan fornyer jeg mit Ungdomskort?

Log ind på www.mitungdomskort.dk · Tryk på fanen mit Ungdomskort. · Tryk på Ændre perioder i venstre side (lige over dine perioder) · Hvis ikke der er en knap der …

Ungdomskort til dig, der er 16-19 år eller er studerende

Er den ikke Et Ungdomskort skal gælde for minimum 30 dage, og hvis din godkendelse fx udløber om tre uger, så er det ikke muligt at bestille et Ungdomskort. Log …

Sådan ændrer du periode på dit Ungdomskort – DSB

Sådan ændrer du periode på dit Ungdomskort

Velkommen til trafikselskabernes fælles Ungdomskort-bestilling. Fra 7. marts 2023 kan du kun bruge MitID, når du logger ind på din profil på Mitungdomskort.

Jeg kan ikke få lov til at bestille en fornyelse af mit … – DSB

Jeg kan ikke få lov til at bestille en fornyelse af mit Ungdomskort, hvad kan der være galt?

Når du er godkendt, kan du bestille/betale og ændre Ungdomskortet hos trafikselskaberne. Er du 16-19 år (og uden for uddannelse) kan du gå direkte til trin 2.

Mit Ungdomskort

Der er forskellige priser (egenbetaling) og satser for transportrabat · Ungdomskort 2023 · Kilometersats 2023 · Færgerabat 2023 · Fleksibel ordning 2023.

Mit Ungdomskort

Forside – ungdomskort.dk

Ungdomskortet fås som rejsekort som desuden giver dig mulighed for at rejse med de pris- og rabatfordele, unge har med rejsekort. Du kan få Ungdomskort, hvis du …

Priser og satser – ungdomskort.dk

Bestil Ungdomskort hvis du enten går på en ungdomsuddanelse, … gyldighedsområder vil blive leveret i DOT Billetter app, andre vil blive leveret i DSB app.

Ungdomskort – Sydtrafik

Ungdomskort

Ungdomskortet fås som rejsekort som desuden giver dig mulighed for at rejse med de pris- og rabatfordele, unge har med rejsekort.

Ungdomskort – DOT

Bestil Ungdomskort hvis du enten går på en ungdomsuddanelse, videregående uddannelse eller er mellem 16 og 19 år

Trin-for-trin vejledning til bestilling af rejsekort – Midttrafik

Keywords: forny dsb ung kort, dsb ung kort forny