Podcast for børn

10 gode podcasts for børn

10 gode podcasts for børn · Radionauterne: Til de nysgerrige børn · Guidede meditationer for børn: Ro på · Mads og børneholdet: For de lidt større · Danmarks …

Giv ungerne høretelefoner på og lad dem forsvinde ind i en god podcast. Vi guider til de allerbedste børnepodcasts lige her, som får de små til at undres, grine og blive helt opslugt.

Her er 17 gode podcasts til små og store børn – Alt for damerne

17 gode podcasts til små og store børn – læs her – ALT.dk

9. jul. 2021 — Podcast appen Talk Town KIDS har lavet et univers med gode podcasts til små og store børn. Her finder du podcasts til børn mellem 1-12 år.

Podcast appen Talk Town KIDS har lavet et univers med gode podcasts til små og store børn. Her finder du podcasts til børn mellem 1-12 år.

Se listen over de bedste podcasts og historier til børn – GoLittle

Podcast til børn: Se listen over de bedste podcasts og historier til børn

Podcast er også til børn! Her har vi samlet nogle af de bedste podcasts, der er lavet til børn: Spændende historier, ny viden og rolige godnathistorier.

Radionauterne: Forside

Forside – Radionauterne

Velkommen til Radionauterne – en gratis podcast for nysgerrige børn. I stiller spørgsmålene, og vi følger svarene, hvor end de tager os hen.

Gode podcasts for børn | Find dem her – Podimo

Gode podcasts for børn | Find dem her | Podimo

15. jul. 2022 — Hos Podimo har vi et bredt udvalg af gode og underholdende podcasts for børn i alle aldre. Giv børnene en pause fra skærmen, og lad dem få …

På udkig efter gode podcasts for børn? Hos Podimo har vi et bredt udvalg af podcasts for børn i alle aldre. Glæd de mindste i familien med en god podcast eller lydbog.

Podcast: Danmarks historie for børn – Nationalmuseet

Tag med på en rejse tilbage i Danmarkshistorien, fuld af fantastiske fortællinger. Vi skal bl.a. tilbage til vikingetiden med sværd og sørøvere, tyveriet af …

Tag med på en rejse tilbage i Danmarkshistorien, fuld af fantastiske fortællinger. Vi skal bl.a. tilbage til vikingetiden med sværd og sørøvere, tyveriet af guldhornene og ikke mindst en gruppe drenge, som gjorde modstand under 2. verdenskrig. Serien er både underholdende, spændende, lærerig og fuld af både lydeffekter og medrivende musik. Mest for børn på 5-12 år.

Tema / Læsehjørnet: en ny podcast af børn til børn! – eReolen |

Læsehjørnet: en ny podcast af børn til børn! | eReolen

Hvorfor er fantasy så fedt at læse? Bliv inspireret. I podcasten kan børn blive inspireret til, hvilken bog de skal læse næste gang. Eller bare lade sig rive …

Læsehjørnet er eReolen Gos nye podcast til børn i alderen 8-12 år. 

Gratis podcasts og lydhistorier til børn – Mambeno

Gratis podcasts og lydhistorier til børn

Lyshistorier, quizzer for hele familien og godnathistorier for de mindste – i vores anden app, GoLittle, kan du finde masser af gode podcasts for børn, som er …

BørneTelefonens podcast – hør børn og unges fortællinger og …

BørneTelefonens podcast – hør børn og unges fortællinger og gode råd

Hør andre børn og unges gode råd. Du kan også høre kendte personers … Lyt til podcasten “Det kender jeg godt” og få gode råd fra andre unge. Previous.

Kender du til angst, stress eller ensomhed? Hør andre børn og unges gode råd. Du kan også høre kendte personers oplevelser med at være alene.

Podcast til småbørnsforældre – Lyt til Forælder uden filter

Episode 3: Skældud. Skældud er noget, der gør ondt. Både på barn og forælder. Efter vreden er toppet, så kommer den dårlige samvittighed over …

Keywords: podcast for børn, podcast børn, podcast for børn dr, podcast om børn