Restaurant kohalen konkurs

Genopstod fra konkurs: Nu valfarter folk til den legendariske …

Genopstod fra konkurs: Nu valfarter folk til den legendariske restaurant

22. apr. 2022 — Det er nu en uge siden, at legendariske Restaurant Kohalen blev reddet på målstregen fra den konkurs, de stod overfor tidligere på måneden.

Det er nu en uge siden, at legendariske Restaurant Kohalen blev reddet på målstregen fra den konkurs, de stod overfor tidligere på måneden.

Kohalen gik konkurs med milliongæld – Jyllands-Posten

10. sep. 2022 — Kohalen gik konkurs med milliongæld. Der er fundet penge i boet efter Restaurant Kohalen, men slet ikke nok til at dække alle tilgodehavender.

Ikonisk Aarhus-restaurant konkurs | TV2 Østjylland

10. apr. 2022 — Siden 1907 har Restaurant Kohalen serveret gedigne danske frokostretter. Men det kan være slut. I hvert fald har Skifteretten i Aarhus 7.

Legendarisk restaurant fra 1907 genopstår efter konkurs – BT

Legendarisk restaurant fra 1907 genopstår efter konkurs: ‘Jeg har været grædefærdig’ | BT Erhverv – www.bt.dk

15. apr. 2022 — Jes Laustsen har været igennem noget af en rutsjebanetur. For bare ti dage siden gik hans Restaurant Kohalen på Sydhavnen i Aarhus konkurs. Den …

Jes Laustsen har været igennem noget af en rutsjebanetur.

Konkursramt ikonisk Aarhus-restaurant reddet på målstregen

Måtte lukke efter 115 år: Konkursramt ikonisk Aarhus-restaurant reddet på målstregen

15. apr. 2022 — Restaurant Kohalen, der i sidste uge blev erklæret konkurs, kommer alligevel til at slå dørene op igen takket være gæster og venner og » …

Restaurant Kohalen, der i sidste uge blev erklæret konkurs, kommer alligevel til at slå dørene op igen takket være gæster og venner og »pengestærke mennesker«, afslører ejeren.

Legendarisk og historisk Aarhus-restaurant konkurs

11. apr. 2022 — Restaurant Kohalen ved havnen i Aarhus er gået konkurs. Det fremgår af Statstidende. · Kulturhistorisk. Restaurant Kohalen begyndte i sin tid som …

Efter 115 år må klassisk restaurant ved havnen dreje nøglen om.

Historisk frokost-restaurant i Aarhus er gået konkurs | stiften.dk

Farvel til byens største pariserbøf: Historisk frokost-restaurant i Aarhus er gået konkurs | stiften.dk

4. apr. 2022 — Restaurant Kohalen, der er kendt for klassisk dansk mad i store portioner, har pillet skiltet ned og er under konkursbehandling, …

Restaurant Kohalen, der er kendt for klassisk dansk mad i store portioner, har pillet skiltet ned og er under konkursbehandling, ifølge Statstidende.

Kohalen er reddet: Den historiske restaurant genåbner

Kohalen er reddet: Den historiske restaurant genåbner | stiften.dk

15. apr. 2022 — Derfor gik vi også konkurs, siger han og fortsætter: – Efter konkursmeldingen har vi tænkt os godt om og mærket efter, og nu har vi lånt penge …

De positive tilkendegivelser er væltet ind, siden det sidste søndag kom frem, at Restaurant Kohalen skulle lukke. Nu har Rita Laustsen med hjælp fra en række mennesker købt forretningen tilbage og åbner onsdag i næste uge.

Restaurant Kohalen reddet fra konkurs – SE og HØR

Restaurant Kohalen reddet fra konkurs | SE og HØR

15. apr. 2022 — Restaurant Kohalen reddet fra konkurs. Den ikoniske restaurant blev for godt en uges tid siden tager under konkursbehandling.

Den ikoniske restaurant blev for godt en uges tid siden tager under konkursbehandling. Nu ser det ud til, at den åbner igen på onsdag.

Konkurs: Historisk spisested lukker – Avisen.dk

10. apr. 2022 — Traditionerne var i hovedsædet på den århusianske Restaurant Kohalen, der i mere end 100 år har serveret god, dansk mad.

Efter 115 år er det slut med den gode, danske mad – og ikke mindst Danmarks Bedste Bøfsandwich.

Keywords: restaurant kohalen konkurs