Spilleplader tv2

Spilleregler – TV 2

13. apr. 2018 — Kun de spilleplader, der gives igennem fuldplade.tv2.dk, kan bruges til at deltage i spillet. Hver spilleplade har et kontrolnummer, der står på …

Spilleregler

Fuld plade – TV 2

13. apr. 2018 — Hvis du spiller online på din computer, smartphone eller tablet, kan du trykke på den orange knap “Bingo” på siden med dine spilleplader.

Spil med i ‘Fuld plade’. Der er vilde forsøg, fede præmier til heldige bingovindere og Mikkel Kryger er med dig hele vejen.

Har du bingo? – TV 2

Har du bingo? – TV 2

for 5 dage siden — Er du klar til at spille ‘Fuld Plade’? Hent dine plader og spil med fredag klokken 20: https://link.tv2.dk/FuldPlade_HentSpilleplader.

Har du bingo på 1 række, 2 rækker eller fuld plade, skal du gøre opmærksom på, at du har bingo. Det kan du gøre på to måder:   

TV 2 – Er du klar til at spille ‘Fuld Plade’? Hent dine… – Facebook

Fuld Plade programmet går i gang på TV2. … i gang og hjemme i stuerne logger seerne på tv2.dk for at få spilleplader til deres computere og telefoner.

VI VARMEDE OP TIL FULD PLADE | By TV 2 | Facebook

Peytz Case – TV2

Annoncer med Lp Plader Tv2 på DBA. Stort udvalg af Lp Plader Tv2 til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til …

Fuld Plade programmet går i gang på TV2. Peytz applikation er allerede i arbejde og vi sørger for, at vinderen bliver trukket når det passer produceren.

Peytz Case – TV2

Viser 1-32 ud af 47 varer. 1; 2. Udsolgte plader.

Find Lp Plader Tv2 på DBA – køb og salg af nyt og brugt

TV-2 på LP/vinyl | Køb hos Vinylpladen.dk

Spillepladen er til genbrug og kan gemmes i skuffen og tages frem, … man har BINGO – når man har 5 tal på en vandret række på 1 af de 6 spilleplader.

Få TV-2 på vinyl. Nye og brugte LP’er fra Vinylpladen.dk – hurtig levering, bedste service.

TV-2 på LP/vinyl | Køb hos Vinylpladen.dk

SIFA TVBingo

TVBingo

Keywords: spilleplader tv2