Tiktok vs youtube dansk tid

YouTube er klar med TikTok-konkurrent – MereMobil.dk

19. jul. 2021 — TikTok-konkurrenten fra det Google-ejede YouTube er stadig i beta, men kan nu bruges i over 100 lande inklusive USA, Storbritannien og Danmark.

#Shorts er korte videoer, der skal trække brugere fra TikTok-platformen.

TikTok | faktalink

TikTok bliver betegnet som en blanding mellem Instagram, YouTube og Snapchat. Men i modsætning til disse, lidt ældre, sociale medier er det nemmere at få mange …

TikTok er et meget populært socialt medie, som herhjemme især bruges af børn og unge. Men mediet kritiseres bl.a. for at vise upassende indhold og undertrykke bestemte holdninger og personer.

Youtubes Tiktok-pendant vokser i popularitet – MediaWatch

Youtubes Tiktok-pendant vokser i popularitet — MediaWatch

28. jul. 2021 — “Youtube Shorts” har en række ligheder med den fremadstormende videoplatform Tiktok, der var den mest downloadede mobilapp i 2020.

Antallet af daglige visninger af videoplatformen Youtubes alternativ til hyperpopulære Tiktok er globalt set steget med 130 pct. på få måneder.

Hvad er TikTok? | Red Barnets leksikon til forældre

TikTok minder om en blanding af Instagram, YouTube og Snapchat. Modsat alle tidligere sociale medier, kan man som bruger opnå 1000 views – folk, der ser ens …

Populært soicalt medie med fokus på korte videoer.

Hvad sker der for TikTok? med @MiaSofie og @JenniferChu

YouTube

Nyd de videoer og den musik, du holder af, upload originalt indhold, og del det hele med venner, familie og verden på YouTube.

YouTube

25. maj 2022 — Det er mere end noget andet medie, på nær YouTube, som TikTok deler … Med over en milliard brugere har TikTok på kort tid cementeret sig …

Hele verden er gået TikTok-amok. Med over en milliard …

Youtube: Vi vinder på Tiktok i short-video race — ITWatch

17. jun. 2022 — Youtube er ved at indhente konkurrenten Titok, når det gælder korte … at Reels optog 20 pct. af den tid, som brugerne bruger på Instagram.

Youtube er ved at indhente konkurrenten Titok, når det gælder korte videoformater.

Youtube: Vi vinder på Tiktok i short-video race – ITWatch

YouTube åbner pengekassen i kampen mod TikTok

21. sep. 2022 — Kamp mellem YouTube og TikTok spidser til … for danske børn: Lars har undervist i 40 … noget usundt i vores tid, frygter forsker.

Googles videotjeneste vil dele annonceindtægterne for at få flere til at lægge ultrakorte filmklip ud på YouTube for at vriste dem fri af konkurrenten fra Kina.

YouTube åbner pengekassen i kampen mod TikTok – Berlingske

15. sep. 2020 — YouTube Shorts er Googles svar på den populære app TikTok. … uanset hvem der i sidste ende kommer til at udøve magten i Danmark.

Keywords: tiktok vs youtube dansk tid