Udskæring af stegt lammekølle – youtube
Yogurt marineret lammekølle – YouTube
Men et rigtigt godt trick er at kunne udbene og butterfly’e en lammekølle. Så kan man stege dem hurtigere, fladere og med meget mere brunet overflade.
Lammekølle, udskæring af | let og godt på Kogebog.dk
Lammekølle udbening – Claus Holm Kokkeskole – Se video her
11. jun. 2012 — Fedtet ridses let, inden stegen brunes og steges i ovnen. … dog giver en lidt grovere udskæring, men kan være lidt nemmere at gå til.
Lam smager SÅ godt! Men ikke alle tør bevæge sig ud i at udbene en lammekølle – det er dog ikke så svært igen. Se Claus Holms trin for trin guide her.
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle – udbening
Udbening og butterfly udskæring af lammekølle – www.kvalimad.dk
Udbening og butterfly udskæring af lammekølle – Kvalimad
Guide med udskæringer og opskrifter på lam | GastroFun.dk
Danskerne kan godt lide kød, og sammenlignet med en række andre lande ligger vores forbrug højt. Svinekød, oksekød og forskellige typer af fjerkræ: Vi er vilde med det hele, og selv om en vegetarisk bølge i øjeblikket skyller ind over landet, fornægter vores vikingegener sig ikke.
Guide med udskæringer og opskrifter på lam – GastroFun.dk
Steg-koder: Sådan skærer du kød og fisk – Euroman
Steg-koder: Sådan skærer du kød og fisk – euroman.dk
Steg-koder: Sådan skærer du kød og fisk – Euroman
Kernetemperatur på lam (lammekølle og lammefilet) – Madens Verden
Her får du den rigtige kernetemperatur på lam, herunder lammekølle og lammefilet. Der er også tips til stegning, så lammekødet bliver perfekt.
Keywords: udskæring af stegt lammekølle – youtube