Vejret kreta august

Vejret på Kreta – klima og temperatur hele året – Spies

Vejret på Kreta – klima og temperatur hele året | Spies

Vejret i Kreta i august bliver temmelig varmt. På varme dage som disse, hvor laveste temperatur ligger på 25°C og højeste temperaturer omkring 28°C grader, …

Vejret på Kreta året rundt. Kreta byder bl.a. på varme somre med høje temperaturer, lunt badevand og masser af soltimer. Se vejret på Kreta netop nu!

Vejret i Kreta i august 2023 | 14-dages – Vejreti.com

Vejret i Kreta i august 2023 | 14-dages | Vejreti.com

Get the monthly weather forecast for Chania, Kreta, Grækenland, including daily high/low, historical averages, to help you plan … 90° 84° 78° 72° 66° aug.

Vores hjemmeside leverer vejrudsigter for det gennemsnitlige vejr i Kreta i august 2023, inklusive temperaturer i Kreta i august og det gennemsnitlige antal regnvejrsdage.

Se vejr på Kreta og book rejsen på apollorejser.dk

Gennemsnitligt er det maksimalt 28° i August Kreta og minimalt omkring 24° grader. De zeetemperatuur ligt rond de 28° graden. I August falder der nedbør i 1 dag …

Hvordan er vejret på Kreta, når du rejser dertil? Læs med her og book rejsen nu.

Månedsudsigt for Chania, Kreta, Grækenland | AccuWeather

Fra juni til september falder der næppe regn, temperaturerne stiger kraftigt og kan i perioder nå op omkring de 40 grader. De topper i august, hvor …

Get the monthly weather forecast for Chania, Kreta, Grækenland, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Kreta vejr i August ☀️ Hvad er vandtemperaturen?

Kreta vejr i August ☀️ Hvad er vandtemperaturen? 🌊

I juni, juli, august og september stiger temperaturen til 26-30 grader, mens vejret på Kreta i oktober byder på 23 grader. I sommermånederne er vejret på …

Find ud af, hvordan vejret er i August for Kreta • Se klimaoplysningerne med gennemsnitlige temperaturer og vandtemperaturer til din perfekte solferie.

Vejret og årstider i Kreta

Vejret og årstider i Kreta – Kreta.dk

Kretas vejr er noget af det bedste i Europa. Foråret starter allerede i begyndelsen af april på Kreta, og vejret er perfekt hele sommeren.

Vejret på Kreta | Se vejrudsigten for øen her – FolkeFerie.dk

Vejret på Kreta | Se vejrudsigten for øen her | FolkeFerie.dk

Hvordan er vejret, når du skal rejse til Kreta på ferie? Vejret, klima og temperatur spiller en afgørende rolle på din ferie, uanset om det gælder soltimer …

Vejret på Kreta er solsikkert sommervejr fra maj til oktober. Rejs til øen med FolkeFerie.dk, og få en solrig ferie både forår, sommer og efterår.

Kreta vejr og klima – hele året rundt

Kreta vejr og klima – hele året rundt | Kreta rejseguide

JAN, FEB, MAR, APR, MAJ, JUN, JUL, AUG, SEP, OKT, NOV, DEC. 14, 15, 17, 20, 24, 28, 30, 30, 27, 23, 20, 16. 8, 8, 9, 12, 15, 19, 21, 21, 19, 16, 13, 10.

Kretas vejr er noget af det bedste i Europa. Foråret starter allerede i begyndelsen af april på Kreta, og vejret er perfekt hele sommeren. Selv i sensommeren har Kreta flot vejr.

Vejr og temperaturer for Kreta | TUI.dk

Vil du vide, hvordan vejret er på Kreta? Tjek vejret i vores temperaturguide inden du tager af sted – og dag for dag i løbet af rejsen. Her finder du også badetemperaturer for Kreta.

Vejret på Kreta i Grækenland – Vejrudsigt for hele året

Keywords: vejret kreta august, vejr kreta august, kreta vejr august